Головна Новини Музей на Тернопільщині віддкриває двері для любителів селфі

Музей на Тернопільщині віддкриває двері для любителів селфі

Кременецький краєзнавчий музей запрошує усіх не байдужих прийняти участь у міжнародному музейному селфі, яке відбудеться і в Кременецькому краєзнавчому музеї 18 січня 2017 року!

Допоможемо нашому музею стати відомим! Для вас в усіх виставкових та експозиційних залах музею працює Free-WIFI, тож ваше селфі в мить вирушить у подорож до ваших друзів та близьких!
ВХІД ТА ФОТОЗЙОМКА УЧАСНИКАМ #MuseumSelfieDay, – БЕЗКОШТОВНИЙ!!!
Інформація:

Європейський проект Culture Themes нагадує: 18 січня 2017 року відбудеться Міжнародний флешмоб музейних селфі. В Україні цьогоріч акція пройде вже втретє. У 2016-му році до Міжнародного дня музейного селфі долучалось близько 50 музеїв.
Для участі у флешмобі потрібно прийти до улюбленого чи ненависного музею, зробити “селфі” (фотопортрет власноруч) на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його у Facebook, Twitter та Instagram із хештегом#MuseumSelfie та тегом того музею, де ви зробите фото (#KremenetsMuseum)
P.S. Для кращих учасників #KremenetsMuseum приготував подарунки, тож подавайте нам на конкурс ваші посилання на селфі! Направляйте посилання на e-mail: kremenetsmuseum@gmail.com з темою: #MuseumSelfie
Джерело: Кременецький краєзнавчий музей