Головна Новини «МРІЯ» приступила до польових робіт

«МРІЯ» приступила до польових робіт

«Мрія» приступила до польових робіт

Агрохолдинг «МРІЯ» приступив до польових робіт: розпочато підживлення озимих культур під урожай 2017 року. Роботи стартували у Чернівецькій області, де вже проводиться внесення селітри аміачної під озиму пшеницю, на черзі – Івано-Франківська область.

«МРІЯ» активно готується до початку посівної кампанії. Вже закуплено понад 30 тис. посівних одиниць насіння на суму понад 3 млн дол., 22 тис. тонн мінеральних добрив на суму 6 млн дол., придбано запчастини на всю техніку, яка буде задіяна на весняних польових роботах, триває закупівля ЗЗР. Також Агрохолдинг продовжує відновлювати свій технічний парк: на початку 2017 року Компанія закупила і вже отримала напівпричепи, сівалки, навантажувачі та паливозаправники на суму 1,1 млн дол. Наступної поставки техніки «МРІЯ» очікує в березні.

«Основну ставку в цьому сезоні, крім озимої пшениці, плануємо зробити на соняшник і кукурудзу, – коментує Андрій Григоров, операційний директор Агрохолдингу «МРІЯ». – З огляду на те, що кукурудза добре зарекомендувала себе в минулому сезоні, збільшимо площі під цю культуру. Також у зв’язку із високим попитом на цукровий буряк в нашому регіоні прийняли рішення відновити вирощування цієї культури».

Нагадаємо, що восени минулого року під урожай 2017 «МРІЯ» засіяла 55,3 тис. га, з яких 40,1 тис. га – озима пшениця, 14,6 тис. га – озимий ріпак, 0,6 тис. га – інші культури .