Головна Новини Мрія, пивоварня і дорожники – топ-3 найбільших платників податків

Мрія, пивоварня і дорожники – топ-3 найбільших платників податків

Начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області Ігор Комендат повідомив, які підприємства Тернопільщини платять найбільше податків. Виявляється, це далеко не ті бізнес структури, яких ми знаємо і які розповідають про свою величезну значимість для області.

– Найбільшими в 2016 році платниками податків в Тернопільській області до зведеного бюджету (державного і місцевих бюджетів) в абсолютних цифрах, бо реальні відрахування ми не маємо права показувати без згоди підприємства, є: платником номер один є агрохолдинг «Мрія» з часткою 4,8%, на другому місці пивоварня «Опілля» – 3,4%, на третьому – ТОВ «Спецавтоінвест» (будівництво доріг) – 3,4%. Далі, з показником близько одного процента у загальній сумі сплати податків, йдуть: ПАП «Агропродсервіс» – 1,4%, ТОВ «Тернопільоблгаз» – 1,3%, ПАТ «Тернопільський кар’єр» – 1,3%, «СЕ Борднетце Україна» – 1%, ТОВ «Агрополіс» – 1%, – повідомив Ігор Комендат.

Головний податківець області також додав, що в цей список мали б потрапити як мінімум чотири сільськогосподарські товаровиробники. Але їх там немає по причині того, що вони здійснювали в 2016 року потужні інвестиційні програми, тому сплата податків для них відстрочена.

Репортер: http://reporter.net.ua/news/agroholdyng-pyvovarnya-i-dorozhnyky-top-3-najbilshyh-platnykiv-podatkiv