Головна Новини «МРІЯ Агрохолдинг» отримав сертифікат ISCC і вчергове підтвердив дотримання високих міжнародних стандартів

«МРІЯ Агрохолдинг» отримав сертифікат ISCC і вчергове підтвердив дотримання високих міжнародних стандартів

«Мрія» приступила до польових робіт

«Мрія Агрохолдинг» вчергове підтвердив дотримання високих міжнародних стандартів «МРІЯ ТРЕЙДИНГ» – трейдингова компанія Агрохолдингу «МРІЯ» – вчергове отримала сертифікат про успішне проходження міжнародного аудиту за програмою ISCC*. Документ підтверджує відповідність ріпакової біомаси, що поставляється ТОВ «МРІЯ ТРЕЙДІНГ» і вирощена господарствами «МРІЇ» на полях Агрохолдингу, стандартам сталості. Це означає, що культура вирощена способом, який не шкодить навколишньому середовищу, з дотриманням принципів соціальної відповідальності та із застосуванням ефективних управлінських систем. Таким чином, незалежні аудитори PCU Deutschland GmbH (Берлін, Німеччина) підтвердили, що «МРІЯ» при веденні свого бізнесу дотримується високих екологічних та соціальних стандартів виробництва та управління.

Пройшовши аудит за програмою ISCC, «МРІЯ» отримала можливість залишатися частиною перспективного ринку оптової торгівлі біомасою для виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел. Сертифікат ISCC є знаком якості, який визнається прогресивною міжнародною спільнотою та країнами ЄС, зокрема.

Сергій Овсяний, керівник робочої групи «МРІЇ» з підготовки до сертифікації за програмою ISCC, зазначив: «Як і в минулому році, цим сертифікатом ми підтвердили свій статус надійного, прозорого та відповідального партнера на світовому ринку. “МРІЯ” неухильно дотримується високих вимог Європейського Парламенту щодо організації обліку, контролю, охорони праці та екології, соціальної відповідальності при вирощуванні сировини. Як результат, ріпакова біомаса “МРІЇ” є сталою, що і підтвердив міжнародний аудит».

«МРІЯ Агрохолдинг» обов’язково проходитиме повторні та контрольні аудити, щоб підтверджувати сертифікат і в наступні роки.

Certificate_ISCC_EU_MRIYA_2017

*ISCC – це визнана Європейською комісією добровільна система сертифікації, розроблена відповідно до вимог та на виконання Директиви 2009/28/ЕС Європейського Парламенту та Ради Європи від 23 квітня 2009 року стосовно сприяння використанню енергії з відновлюваних джерел, метою якої є збільшення долі використання біопалива та зменшення викидів парникових газів в атмосферу, забезпечення екологічно відповідального та сталого виробництва.