Головна Новини Молодіжний мер обурена свавіллям деких чиновників

Молодіжний мер обурена свавіллям деких чиновників

В Молодіжній міській раді скандал. Управілння молоі та спорту міської ради Тернопілської міської ради  перекладає на на ММР свої повноваження, вимагає звітності та повідомляє про те що відбувалося на сесії Молодіжної міської ради Молодіжного міського голову Вероніку Дякович, яка головує на сесії ММР.

“Вчора мені скинули дуже цікавого листа від управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту ТМР. Напишу декілька речей про це:
1. Якось дивно що мені «доводять до відома» про те, що відбувалося на сесії молодіжної міської ради, яку я вела 🙂)) і якщо вже про це зайшла мова, то варто зазначити, що Кравчук В.В. хоч і був присутній на цій сесії, про конкурс проектів не «озвучував інформації», якщо я помиляюсь, то прошу тих хто був присутнім мене поправити.
2. Щодо «вживання заходів», то ми систематично інформуємо про конкурс, не зважаючи на те, що ще обов’язки безпосередньо управління, а «повідомляти управління про виконану роботу» згідно статутних документів ми абсолютно не зобов’язані.
3. Суто ремарка, таке поняття як «Молодіжний міський голова» в офіційних документах не вживається 🙂.
Залишається питання, що має означати цей лист та для чого він був написаний…”