Головна Новини Молодь зможе побудувати країну з українськими цінностями і європейським рівнем життя, —...

Молодь зможе побудувати країну з українськими цінностями і європейським рівнем життя, — Ігор Гуда

Прогресивна молодь розпочала зміни в Україні і вона виведе країну на абсолютно новий рівень, вважає громадський діяч, директор будівельної компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда. Україна днями відзначила День молоді, свято усіх молодих душею і тілом українців, які є рушієм прогресу. 
Ігор Гуда розпочав власний бізнес у досить молодому віці, а  у 25 років вже став директором будівельної компанії, тому, як ніхто, розуміє складнощі, з якими зустрічаються молоді люди. Дуже часто, каже, щоб досягти успіху, треба пробивати цілі пласти застарілого мислення і змінювати систему, але, на його думку, молодим людям це вдається.
— Саме молоді люди розпочинали всі позитивні зміни в нашій країні. Згадаймо, у жовтні 1990 року у столиці почалось студентське голодування, що переросло у Всеукраїнську революцію на граніті. Молодь тоді зламала систему, подолала тоталітарний режим. З молоді почалась і Революція Гідності. Студенти першими вийшли на майдани, щоби чітко заявити про свої проєвропейські погляди і виступити проти відміни курсу на євроінтеграцію. Силу молодих людей не оцінили належно, спробували розігнати Майдан, але отримали опір і обурення всього народу. Молодь покинула домівки і переселилась на Майдан, де виборювала майбутнє України. Молоді люди жертвували здоров’ям і життям, але  прогнали злочинну владу. А зараз вони захищають Україну в зоні АТО, — говорить Ігор Гуда.
Молоді треба йти на зустріч, підтримувати і допомагати, вважає громадський діяч. Досить часто молодь не може реалізуватись,  знайти достойну роботу чи побудувати власний бізнес.
— Людей без досвіду інколи сприймають доволі упереджено, але нам треба відходити від цих стереотипів. Я пишаюсь тим, що “Креатор-Буд” для багатьох молодих людей стає першим робочим місцем. Так, ми відкриті для талановитих молодих будівельників, які тільки закінчують навчальні заклади. Важливо, щоби молоді люди могли знайти гідну роботу у себе на Батьківщині, а не їхали на заробітки, скажімо, в Росію, — говорить Ігор Гуда.
Сучасна молодь ініціативна, смілива, інтелектуальна і справедлива, тому, вважає Ігор Гуда, вона зможе побудувати країну з українськими цінностями і європейським рівнем життя.