Головна Новини Молодик під кайфом порушував правила дорожнього руху

Молодик під кайфом порушував правила дорожнього руху

В припаркованому автомобілі, що був незачинений, поліцейські застали молодого чоловіка з явними ознаками сп’яніння. Як згодом з’ясувалося, наркотичного.

 

Поліцейські помітили автомобіль «Рено» на вулиці Клінічній. Увагу правоохоронців привернуло те, що в машині спав чоловік, автівки була незачинена, а біля дверцят лежав шприц. На запитання вартових правопорядку водій автівки реагував неадекватно, було помітно, що чоловік у стані сп’яніння. Згодом під час медичного огляду з’ясувалося, що чоловік приймав наркотичні препарати. Сам тернополянин не заперечував, що в автівціперевозив заборонені речовини.

 

Під час огляду транспортного засобу поліцейські  знайшли та вилучили два поліетиленові пакети із рослинами, що за зовнішніми ознаками схожі на рослини снодійного маку, полімерний медичний шприц об’ємом 20 мл. частково наповнений речовиною коричневого кольору, полімерний медичний шприц частково наповнений речовиною жовто-білого кольору, блістер з-під таблеток “Субутекс”, дві пляшки розчинника. Зі слів водія, дані речовини належать йому, і зберігав він їх для власних потреб.

 

Речові докази вилучено та направлено для проведення експертизи. Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 309 ККУ.