Головна Новини Молодий юнак у Ланівцях вбив собаку, скинувши зі сходів

Молодий юнак у Ланівцях вбив собаку, скинувши зі сходів

Про це пише Yana Kondratyuk  у спільноті Тернопільська область – Ланівці.

“Шановні ланівчани, хочеться щоб ви знали що в нас в місті є така людина яка просто поводить себе по хамству!
Скажіть будь-ласка це нормально відноситись до собачки з неповагою, і її так жорстоко бити, хіба вона на таке заслужила?
Зверніть увагу на то, що в людини не в порядку з психікою, сьогодні стала жертвою собачка, а на наступний раз може стати жертвою людина.. Декілька людей є свідки того як він її бив, на власні очі це бачити було просто боляче.. Люди навіть говорили мені про це шо він її скинув з другого поверху на сходах..А на зауваження припинити, людина відповідала з агресією і не повагою..
На жаль собаченятко серйозно отримало травми, робили все можливе щоб врятувати, але врятувати не змогли.
Зверніть на то увагу на то що серед нас живе така людина!”

У коментарях  пишуть, що “собаченя, того мужчину навіть не чіпало, суть того що він його так бив ногами що те скавоління певно на вулицю було добре”.

“Різні люди ,не знайомі між собою ,бачили жорстоке поводження людини з твариною, то це ще не доказ…а може Юркові треба подумати про покаяння і про наслідки які вже є і не відмотаєш…кого хлопці хочете звинувачувати?відео зі звуками вам ще раз нагадає,що ти Юра у проблемі є початок і кінець і краще зупинитися навіть коли є антиреклама магазину і тільки через каяття…”