Головна Новини “Мобільний оператор” оформив на кременчанку чималий кредит

“Мобільний оператор” оформив на кременчанку чималий кредит

аферисти

Черговий факт шахрайства задокументували правоохоронці Тернопільщини. Цього разу від рук невідомого потерпіла жителька Кременця. На неї аферист оформив кредитні зобов’язання на суму понад 22 тисячі гривень.

Жінка розповіла поліцейським деталі події. До неї зателефонував невідомий чоловік та представився оператором мобільного зв’язку. Під приводом покращення мобільного інтернету, аферист дізнався чотири цифри, які надійшли їй на телефон. Згодом вона отримала сповіщення про оформлення на її ім’я двох кредитів на загальну суму 22 400 гривень.

Відомості про злочин працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190(шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці наголошують , що перш за все необхідно пам’ятати, що працівники мобільних операторів не телефонують до користувачів з метою дізнатися певні дані, які надходять їм на телефони. Дана інформація вважається конфіденційною й не підлягає розголошенню. 

Також ви можете уточнити інформацію у вашого оператора про можливу послугу: блокування самостійної заміни вашої SIM-картки сторонніми особами. Саме завдяки цьому громадяни можуть якнайкраще убезпечити свої кошти від рук невідомих осіб.