Головна Новини Ми можемо розраховувати тільки на власні сили — Сергій Надал

Ми можемо розраховувати тільки на власні сили — Сергій Надал

Держава не допоможе. Кожна сплачена гривня за комунальні послуги — це вклад у безпеку вашого дому і нашої громади

Міський голова закликав тернополян підтримати своє рідне місто заради збереження безпеки і комфорту кожної сім’ї. Перед цим Сергій Надал подякував усім — хто вчасно сплачує комунальні послуги.

“Я розумію, що зараз чи не кожній тернопільській сім’ї доводиться економити, опинившись без роботи і доходів. Але маємо подбати про безпеку свого дому і свого міста. Дякую всім, хто вчасно оплачує за комунальні послуги”, – сказав Сергій Надал.

Очільник Тернополя наголосив, що держава не надала жодних суттєвих пільг для місцевих комунальників, які забезпечують водопостачання, відведення каналізації та вивіз сміття.

“Дотації від держави немає. Навпаки ми чуємо заяви про відтермінування оплати, але комунальним підприємствам треба зараз платити за електрику, від якої працюють насоси. Сміття потрібно вивозити також. Якщо вчасно цього не зробити — буде біда. Держава не забезпечила пільговий період по сплаті електрики і газу для комунальних підприємств. Зараз є великий ризик відключення електроенергії для життєвонеобхідних для міста підприємств, які подають воду і відкачують каналізацію”, – зазначив Сергій Надал.

Міський голова сказав, що місто у цих складних умовах може покладатися лише на власні сили і підтримку громади.

“Кожна сплачена гривня за комунальні послуги — це вклад у безпеку вашого дому і нашої громади. І зараз ми можемо розраховувати тільки на власні сили і відповідальність кожної тернопільської сім’ї. Пам’ятайте, карантин закінчиться і після нього ми повернемося до звичайного життя. А зараз я хочу побажати терпіння і здоров’я нам усім! Бережіть себе, своїх дітей і батьків!” – підсумував Сергій Надал.