Головна Новини Михайло Діанов передав 1 700 000 гривень на “Протези для Незламних”

Михайло Діанов передав 1 700 000 гривень на “Протези для Незламних”

Українська співачка і тренер “Голосу країни-12” Оля Полякова на початку жовтня приєдналася до команди благодійної платформи dobro.ua та Національному реабілітаційному центру Unbroken на базі Першого медоб’єднання Львова, ставши амбасадорів проекту “Протези для Незламних”.Передає, Юніан.

“Я дуже пишаюся кожним, хто приєднався до благодійної ініціативи “Разом нас мільйони. Протезування для Незламних” і зробив свій внесок у лікування наших військових. За три тижні ми зібрали понад два мільйони гривень — значну суму, яка прискорить протезування українських захисників, які втратили кінцівки під час виконання службового обов’язку. Я неймовірно вдячна Михайлу Діанову – легендарному захиснику Маріуполя, за те, що він зробив і продовжує робити для України. Його сума пожертвування склала рекордні 1 мільйон 700 тисяч гривень. Це просто фантастично!” – прокоментувала Оля Полякова.

З початку Оля Полякова планувала зібрати суму в один мільйон гривень, однак вдалося зібрати вдвічі більше.

“Понад 8 місяців як я живу, користуючись однією рукою. До багатьох обмежень я звик. Певний час я думав, що так вже буде завжди і ця думка дуже важка. Бо завжди так не має бути. Ні в мене, ні в інших хлопців, у яких ситуація ще тяжча. Я шукав варіанти, як переадресувати частину вашої допомоги сами тим, хто як і я потребує повернення можливості обіймати рідних обома руками, а також ходити, можливо й тримати зброю. Це дуже важливий для мене напрямок, і я знайшов тих, хто вже допоміг багатьом ветеранам. Дякую Олі за дуже своєчасну ініціативу і те, що саме завдяки їй я дізнався про проєкт. 1 700 000 гривень з ваших донатів передаю на “Протези для Незламних” Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ. Гроші підуть на закупку якісних біонічних протезів. Це все ваша допомога, за яку я вкотре кажу дякую”,- прокоментував Михайло Діанов. 

Джерело