Головна Новини Михайло Головко привітав учасників Чемпіонату України з армспорту на Кременеччині (фото)

Михайло Головко привітав учасників Чемпіонату України з армспорту на Кременеччині (фото)

На Кременеччині, батьківщині багаторазового чемпіона України, Європи та світу Андрія Пушкаря, відбувся Чемпіонат України з армспорту.

Учасників змагань привітав голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

– Андрій Пушкар прославив наш край на весь світ. Радий, що його справа живе й має багато послідовників. Тернопільщина пишається тим, що з нами був такий спортсмен, приклад для підростаючих поколінь, добрий наставник, чудовий чоловік та батько. Змагання всеукраїнського рівня мають дуже велике значення для області. Сьогодні Крменеччину відвідали найсильніші спортсмени з усіх куточків України, аби вшанувати легенду армспорту. Дякую Світлані Пушкар та усім організаторам за те, що вкотре продемонстрували: Тернопільщина може приймати турніри найвищого рівня. Дякую й за те, що дали можливість долучитися до організації змагань. Тернопільська обласна рада продовжуватиме підтримувати розвиток спорту в нашому краї,  зазначив Михайло Головко.

Організаторка змагань Світлана Пушкар каже, зазвичай такі чемпіонати проводять у містах-мільйонниках.

– Чемпіонат України проводиться щороку федерацією армспорту, але цьогоріч він вперше відбувся саме тут – у районному містечку. Зазвичай змагання такого рівня забирають Львів, Одеса, Харків. Дуже приємно приймати у нас, на Кременеччині, стільки учасників. У такий спосіб ми вшановуємо пам’ять Андрія, – наголосила Світлана Пушкар.

Учасники Чемпіонату України з армспорту відзначили високий рівень організації та дружню атмосферу.

– Це – наймасштабніші змагання в Україні. Цього старту чекають весь рік, бо це – опора на чемпіонат Європи та світу, що дуже вагомо для кожного спортсмена,   поділився Учасник Чеміпонату України з армспорту м. Дніпро Петро Кичук.