Головна Новини Митрополит Епіфаній вручив Орден святого архістратига Божого Михаїла Віталію Марківу

Митрополит Епіфаній вручив Орден святого архістратига Божого Михаїла Віталію Марківу

Орден святого архістратига Божого Михаїла першого ступеня Митрополит Епіфаній вручив нещодавно виправдану в Італійському суді нацгвардійцю Віталію Марківу.

“Від імені Православної Церкви України нагородив Віталія високою відзнакою – Орденом святого архістратига Божого Михаїла I ступеня. Адже цей архангел Божий стоїть на чолі воїнства Небесного, а в особі Віталія ми маємо одного з тих достойних воїнів, які боролися і надалі будуть боротися за нашу незалежність. Ми перебуваємо у стані нав’язаної гібридної війни, і наш сусід-агресор робить усе, щоби скомпроментувати нас на міжнародному рівні. Тому так важливо, що Віталій Марків не здався духом і вистояв проти ганебних і несправедливих обвинувачень та продовжить своє служіння українському народові у лавах Нацгвардії. Якщо людина сильна всередині – то вона завжди перемагає.

Сьогодні приклад Віталія свідчить про те, що справедливість є. З Божою допомогою ми будемо й далі боротися за нашу спільну мету: щоби Україна отримала перемогу в цій неоголошеній російсько-українській війні та досягла справедливого миру” – повідомив Митрополит Епіфаній