Головна Новини Мисливці на мисливців вполювали 9 браконьєрів за день

Мисливці на мисливців вполювали 9 браконьєрів за день

Виявлення дев’ять випадків браконьєрства та порушень правил полювання Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області 22 січня 2017 року в день закриття полювання на пушного звіра проведено рейд по боротьбі із браконьєрством на території Гусятинського району в заповіднику «Медобори», а також на його охоронних зонах та в мисливських угіддях Гусятинської РО УТМР в районі сіл Вікно, Монастириха, Паївка, Мала Лука , Кокошинці.

       За порушення правил полювання до адміністративної відповідальності притягнуто 9 громадян за ч.1 ст.85 КУпАП, а голові Гусятинської РО УТМР надіслано припис про посилення контролю у наданих в користування угіддях.

       Крім тог, у кварталі  29 Вікнянського лісництва природного заповідника «Медобори» затримано двох громадян, які незаконно полювали. Даний факт задокументовано, вилучено дві мисливські рушниці, матеріали направлено до Гусятинського відділення поліції ГУНП в Тернопільській області за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.248 Кримінального кодексу України.