Головна Новини Миколай чекатиме тернопільських дітлахів у “Театрі актора та ляльки”

Миколай чекатиме тернопільських дітлахів у “Театрі актора та ляльки”

Зима – це чарівна пора року, пора веселощів, подарунків і чудес. І вони неодмінно трапляються падаючи з небес пухнастими пластівцями м’якого снігу, казковими візерунками на віконному склі, величезними сніговими заметами, що виростають за ніч і, звичайно ж, з приходом святого Миколая та Нового року. З великою відповідальністю до зимових свят готується наш колектив, адже знає з яким трепетом чекають цих свят дітки.

Цьогоріч Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки до дня Святого Миколая підготував прем’єру театралізованого дійства за участю Чудотворця «Добрі справи для Святого Миколая» Дмитра Татарінова. У ніч напередодні свята святого Миколая усі дітлахи складають важливий іспит доброчесності – пригадують, чи були вони добрими цього року, чи достатньо зробили хороших справ, чи були слухняними. А потім лягають у ліжечка і щиро сподіваються, що Святий Миколай з ангелами завітає до них і принесе подаруночки. Та чи знаєте ви, що свій іспит у цей день складають ще й ангели? І не тільки вони! Не знали? Що ж, тоді приходьте до театру, аби побачити цю чарівну історію, запрошують на сайті театру.

До Нового року ми також приготували дещо цікаве – чарівну зимову казку з сюрпризом «Кому потрібен Сніговик» Володимира Лісового. І, справді, кому потрібен Сніговик? Можливо, він потрібен вам, малята? Гадаємо, Ви зможете з ним потоваришувати і стати справжніми друзями. Але найбільше Сніговик потрібен Зайчикові, аби допомогти врятувати Новорічну Ялинку, яку зачарувала хитра і підступна… Хто? Приходьте на виставу і Ви побачите самі. Ласкаво просимо!