Головна Новини Мешканці Тернопільщини привезли з весілля кишкові розлади

Мешканці Тернопільщини привезли з весілля кишкові розлади

Фахівці ДУ «Рівненського обласного центру МОЗ України» поінформували нас про те, що після святкування весілля у закладі громадського харчування смт. Мізоч, Здолбунівського району, Рівненської області за медичною допомогою звертались люди, з ознаками гострої кишкової інфекції. Серед гостей урочистої події перебували і мешканці Тернопільської області, зокрема Шумського району.
За наданою інформацією 16.07.2019 лікарями-епідеміологами негайно розпочато проведення протиепідемічних заходів стосовно учасників урочистої події та активного виявлення хворих.
Станом на 18.07.2019 року до лікувальних закладів Шумського та Кременецького районів з кишковими розладами звернулося 11 осіб, з них 3 дітей. Всім хворим проведене мікробіологічне обстеження.
Принагідно просимо всіх учасників весілля, котрі перебували на святкуванні 14.07.2019 року у кафе “Гурман” смт. Мізоч, Здолбунівського району, Рівненської області, звертатися до медичних закладів та відділень ДУ «Тернопільського обласного центру МОЗ України» для лабораторного обстеження та отримання кваліфікованої медичної допомоги.