Головна Новини Мешканці Тернополя обирають гаражні панорамні брами Hörmann. В чому секрет розповідає brama-market.lviv.ua

Мешканці Тернополя обирають гаражні панорамні брами Hörmann. В чому секрет розповідає brama-market.lviv.ua

Серія ворітних систем ALR Vitraplan від німецької компанії Hörmann — підходять для приватних, колективних гаражів, автосалонів та інших промислових об’єктів. Вони створюють стильний зовнішній вигляд фасаду будівлі. Весь рамний профіль приховано в середині, тому ніщо не псує загального враження. Така панорама виглядає сучасно та підкреслює ексклюзивність архітектури будівлі. Подивитись каталог скляних воріт можна за посиланням — https://brama-market.lviv.ua/products/category/hormann-alr-vorota-promyslovi.

Переваги встановлення Vitraplan

У багатьох може виникнути питання «Чи безпечно це?», «Чи надійна така ворітна система?». Хочеться одразу заспокоїти, всі механізми та рамний профіль відрізняються витривалістю та довгим експлуатаційним строком.

Докладніше про основні плюси:

  1. Безпека. Всі матеріали міцні, а кріплення та ворітне полотно розміщуються таким чином, що дуже важко зламати систему. При тому зробити це без шуму взагалі неможливо.
  2. Швидкість та гучність роботи. Якщо встановлюється блок керування з двигуном 400 В швидкість буде досить висока. До того ж полотно переміщається по направляючих безшумно.
  3. Ручне управління. За бажанням можна переводити систему з ручного на автоматичне управління і навпаки.
  4. Антикорозійний захист. Для створення рамного профілю використовується анодований алюміній. Такий матеріал надійно захищає від різноманітних корозійних процесів.
  5. Теплоізоляція. Ворота мають потрійне скління, що забезпечує хорошу захищеність від погодних негараздів.

Особливості дизайну

Зовні скляні гаражні ворота виглядають незвичайно та стильно. Це найкращий варіант, для будинків зі складними архітектурними рішеннями. Вони створюють ефект віддзеркалення. Алюмінієвий рамний профіль гармонійно вписується в загальну дизайнерську концепцію.

Hörmann пропонує на вибір 2 відтінки скла:

  1. Сірий — виглядає більш строго, підходить для поціновувачів мінімалізму та ділових будівель.
  2. Коричневий — відтінок трохи світліший та тепліший за попередній.

Цінова політика, щодо панорамних воріт

Для виготовлення воріт використовуються складні технологічні процеси, а також досить дорогі матеріали, відповідно їх ціна дещо вища за сталеві аналоги. Кінцева вартість залежить, перш за все, від розміру полотна. Далі, впливають додаткові комплектуючі (на кшталт, автоматики чи ригельного замка).

Вартість початкової комплектації

Габаритні розміри, мм

Ціна (€)

3000х3085

1552

3500х3210

1652

5000х3210

1912

Пропозиція компанії «БРАМА-МАРКЕТ» у Тернополі

Замовити ворота можна не виходячи з дому достатньо заповнити форму на сайті або зателефонувати за одним з контактних номерів: +38 (067) 348-83-99, +38 (050) 160-46-11. Отримаєте максимально повну консультацію від менеджера компанії. Вам допоможуть не помилитись в виборі. Дадуть детальне роз’яснення стосовно комплектуючих та порадять найкращий для вашого випадку варіант. Відвідавши офіс «БРАМА-МАРКЕТ» у Тернополі наочно побачите зразки сендвічів та кольорів. Покажемо варіанти автоматичних електроприводів.

Встановлення гаражних та промислових воріт виконується по всій Україні нашою монтажною бригадою. У нас завжди діють цікаві пропозиції, наприклад, зараз промислові ворота з хвірткою можна отримати зі знижкою 150 €. Підбираємо надійну італійську автоматику (Came, Faac). Швидко виконуємо розрахунок з врахуванням побажань. Доставляймо по всій країні.