Головна Новини Мер Збаража проти одностатевих шлюбів

Мер Збаража проти одностатевих шлюбів

Під час останньої сесії Збаразької міськради депутати одноголосно підтримали депутатське звернення  дружини Романа Полікровського  щодо звернення до Президента, КМУ, ВРУ і ін. з вимогою не вносити змін в Закони і Конституцію, які руйнуватимуть християнські цінності і відкриють дорогу одностатевим шлюбам і всиновленню дітей такими сім’ями…

“Останнім часом певні сили намагаються на законодавчому рівні нівелювати традиційний для нас інститут сім’ї і зруйнувати природнє поняття шлюбу чоловіка і жінки. Певні європейські структури активно тиснуть на владу і законотворців, щоб внести зміни в Конституцію України і забрати з 51 статті формулювання шлюбу, як “згоду чоловіка і жінки” і замінити на “кожен має право на шлюб”, а що з цього вийде і хто такий КОЖЕН нам залишається тільки здогадуватись…” , написав мер Збаража на сторінці у ФБ.

Додавши: “Закликаю усіх Народних депутатів не прогинатись під тиск окремих сил, які просувають весь цей бруд, який прикритий добрими намірами і не підтримувати подібних змін!!! ”

На доказ своїх слів, розмістив у соцмережі фотографію своєї щасливої багатодітної сім’ї.