Головна Новини Мединський хоче довести до банкрутства тролейбусне депо

Мединський хоче довести до банкрутства тролейбусне депо

Тернопільський блогер Антон Марчевський доводить, що в Тернополі нові маршрути тролейбусів стають збитковими, через сильне лоббі марштуток особисто керівником Управління транспорту та зв’язку ТМР Ігорем Мединським.

Хто зі студентів їздитиме з Аляски на Дружбу через ринок? Це називається “швидко доїхати”?!!

Найшвидший варіант – через Крушельницької і БЕЗ заїзду на ринок! Але, як ви знаєте, по Крушельницької їздить 19 маршрутка. Очевидно, хтось дуже хоче довести до банкрутства тролейбусне депо! Андрій Мастюх, прошу роз’яснити, наскільки швидше тролейбуси #3 долатимуть дорогу з Аляски на Дружбу, аніж маршрутка #19. Наперед дякую. А ще, друзі, я дуже хочу, щоб колишнього голову Асоціації перевізників Тернополя (маршруточників), який нині очолює управління транспорту та зв’язку, – Ігоря Мединського – замінили на людину, яка не в космосі літає, а проводить реальні розрахунки по транспорту.

Саме з подачі пана Мединського нинішній тролейбусний маршрут #3 від осені минулого року став одним із найзбитковіших у “Тернопільелектротрансі”. Нагадаю, тоді, в угоду власника 22-ї маршрутки, тролейбус від вул. Тарнавського пустили що замість центру міста, в напряму якого найбільший пасажиропотік, особливо зранку, – у сторону вул. Чалдаєва, і далі на Східний. Тепер тролейбуси за цим напрямком возять повітря. І це називається “сполучили Аляску зі Східним”… Тридесятими дорогами, ага! Хоча найшвидший варіант, а головне, де є пасажиропотік у напрямку Східного, – через вул. Київську та 15 Квітня. Але ж боронь Боже таке робити – тудою їздить 18-та маршрутка! Тепер за участю багатостраждального тролейбуса #3 хочуть нам, тернополянам, втюхати нову транспортну аферу!” – розмірковує тернопільський блогер Антон Марчевський.