Головна Новини “Мар’яні було всього 37”: на Тернопільщині прощаються з жінкою, яку рятували всім...

“Мар’яні було всього 37”: на Тернопільщині прощаються з жінкою, яку рятували всім світом

Після важкої недуги померла молода уродженка Тернопільщини Мар’яна Корпан. Серце жінки зупинилося 24 липня. Сумну звістку повідомили її колеги з Івано-Франківська. Мар’яні Корпан було всього 37.

Жінка навчалася та працювала в Тернополі, згодом переїхала на Франківщину.  Там же, в Івано-Франківську, Мар’яна Миколаївна боролася за своє життя в обласній клінічній лікарні – у відділенні гематології. Через гострий лейкоз життєвоважливі показники щодня погіршувалися. До лікарні вона потрапила дуже ослабленою. Лікарі очікували результатів аналізів, щоб обрати стратегію лікування пише Файне місто

Вбивчим ударом для організму жінки став інсульт, який у неї стався 23 липня.

Допомогти колезі спробували друзі. Вони шукали донорів крові, які були потрібні для порятунку Мар’яни. Та, на жаль, зусилля виявилися марним. 24 липня уродженка Тернопільщини відійшла у вічність.

“Колектив “Софтексу” сумує з приводу передчасної смерті нашої колеги, Мар’яни Корпан, це величезна втрата і горе для усіх нас. Ми висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, усім, хто любив та поважав цю прекрасну людину… Спочивай з Богом, наша Мар’янка, ти пішла туди, де життя вічне… Мар’янку вже привезли додому”, – йдеться у повідомленні.

Панахида відбулася 25 липня у с.Сільце колишнього Підгаєцького району на Тернопільщині. Похорон розпочнеться сьогодні, 26 липня, об 11:00 годині.