Головна Новини Марину Порошенко запросили на незвичну екскурсію на Тернопільщині

Марину Порошенко запросили на незвичну екскурсію на Тернопільщині

В рамках науково-пізнавального заходу Марина Порошенко погодилася відвідати найдовшу печеру України, яка знаходиться на Тернопільщині пише Галас

Представники дитячих телестудій, телепрограм, гуртків дитячої творчості з різних куточків країни зустрілися з дружиною Президента України Мариною Порошенко.

Це стало можливим завдяки Громадському дитячому інтернет-телебаченню і радіо “Веселка ТВ”. Юних журналістів запросили в Київ, у національний музей імені Тараса Шевченка, де відбулися зйомки чат-шоу “Млад & Star” , повідомляють в обласному управлінні освіти.

Приїхали на цей захід і школярі з Тернополя, учасники телепрограми “Телевітамінки” та гуртка дитячої анімації “Студія Руда Миша” Радим Макогін та Аня Білорус на чолі з керівником Оленою Мудрою.

Діти задавали дружині Президента України найрізноманітніші запитання. На питання тернополянки Ані про улюблені дитячі слова, пані Марина поділилась спогадом зворушливої історії про перший сніг та ангелів, яку колись розказав син Михайло. А на запитання Радима, чи хотіла би Марина Порошенко відвідати найдовшу печеру світу “Оптимістичну”, вона відповіла: “Вже домовились”. Діти дізнались, що Марина Порошенко вірить в дива та Діда Мороза, готує на Різдво кутю, вареники та узвар, вміє плести шарфики та светри, коли була школяркою дуже подобалась хлопцям, що косметикою більше користується зараз, а не в юності, що бути мамою чотирьох дітей – це велика радість та відповідальність. І ще багато цікавих питань задали 65 учасників зустрічі з Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Тернополя, Чернівців, з Луганського та Донецького регіону та Києва. Діти подарували сім’ї Порошенко різдвяну кулю декоровану юними журналістами “Веселки ТВ”, а Марина Порошенко із задоволенням залишала автографи на своїх фото та зробила селфі з усіма бажаючими. Напередодні Різдва Христового відео чат-шоу “Млад & Star” – “Млад & Star. Зустріч з Мариною Порошенко” було оприлюднено. Відтоді його може подивитися кожен бажаючий на сайті “Веселка TV. Детская студия телеведущих” та на You Tube.