Головна Новини Мама загиблого воїна віддала 100 тис. грн на будівництво храму-пантеону у с....

Мама загиблого воїна віддала 100 тис. грн на будівництво храму-пантеону у с. Лішня

Завдяки небайдужим добудовують храм-пантеон у селі Лішня на Кременеччині. Ми вже розказували вам, як раніше там, за кошти небайдужої жінки, провели електрику. Тепер історія про матір загиблого захисника із Шумщини. Вона пожертвувала на будівництво храму – сто тисяч гривень. Переконана, син би підтримав благодійну ініціативу, повідомляє Тернопіль 1

Галина Грищук пожертвувала 100 тисяч гривень на будівництво храму-пантеону на честь загиблих в російсько-українській війні. У квітні жінка втратила старшого сина — захисника Сергія Грищука. Тепер, отримавши виплати від держави, допомагає воїнам-побратимам Сергія, а також місцевим храмам. Впевнена, син був би радий, адже сам завжди всім допомагав.

Храм-пантеон для пожертви Галина обрала не випадково. Добре знає отця Андрія Любуня, який його будує. Він раніше служив у селі Велика Іловиця, звідки сім’я.

Отець Андрій розповідає, сім’я Грищуків не має великих статків, але допомогли у будівництві храму більше, ніж деякі підприємці чи депутати. Наразі у Лішні зводять дах над храмом- пантеоном. На цей рік це основне завдання.