Головна Новини Маленьких тернопільських художників запрошують на конкурс

Маленьких тернопільських художників запрошують на конкурс

Участь у чотирьох Всеукраїнських дитячих конкурсах пропонують дітям Тернопільщини. Серед них — конкурс дитячого малюнка “Намалюй свою мрію” http://t-i-t.com.ua/konkurs2/ . Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно безкоштовно замовити альбоми-розфарбовування для дітей.
За умовами конкурсу, спочатку діти розмальовують готові роботи в розфарбовуваннях, а потім малюють самостійно нові унікальні роботи на готовому (порожньому) шаблоні, що надсилається разом з розфарбовуваннями.
Теми робіт мають бути пов’язаними з працею в полі, господарству, догляду за тваринами, рослинами тощо. Робота повинна складатися з чотирьох малюнків, що відображають чотири послідовних етапів роботи, і також підписів до них.
Взяти участь можуть  діти молодшого шкільного віку, які малюють самі або разом з дорослими (вчителями, батьками).
Готові малюнки з вказівкою контактної інформації (ПІБ, вік, адреса для листування, номер контактного телефону, e-mail) необхідно відправити за адресою: ТОВ “Техніка і технології”, вул. Соборна 22, оф. 103, м. Кропивницький, 25009, Україна  або відсканованими на електронну пошту: konkurs@t-i-t.com.ua
Конкурс «Намалюй свою мрію» передає естафету новому Всеукраїнському конкурсу «Реалізуй намальовану мрію» http://t-i-t.com.ua/realzuy-namalovanu-mryu/ . Також діти з Тернопільської області та всієї України запрошуються до участі в конкурсах, орієнтованих на всебічний розвитку, «Посади дерево добра» http://t-i-t.com.ua/drevo/ та «Я винахідник» http://t-i-t.com.ua/vseukrayinskiy-konkurs–ya-vinahdnik–/ .
Дані конкурси направлені на виховання послідовників справи та фахових кадрів у сфері сільського господарства. У той же час в основі їхньої мети полягає залучення дітей до творчості, розвитку позитивних емоцій, а також допомоги у вихованні дітей свідомими та відповідальними.

Прес-служба ТОДА