Головна Новини Маленький тракторець у Бучачі обгорнули целофаном, щоб вивозити ним рідкі фекалії?

Маленький тракторець у Бучачі обгорнули целофаном, щоб вивозити ним рідкі фекалії?

Таким ноу-хау поділився районний сайт buchachinfoport.com

Теперішній ОРГАН місцевого самоврядування “привітав” бучачан із першими днями весни сміттєвими подарунками та нововведеннями в технології самоврядування. Правду кажучи, не всі сміттєзбірні пункти в критичних станах, але більшість з них сприяють розмноженню мух, неприємних запахів, мишок, щурів… А це створює “комфорт” , “санітарний ідеал” та “безпеку” жителям міста!

 

На вулиці Галицька (нижче редакції районної газети “Нова Доба”), ящики більше 10 днів не прибирають, хоч в графіку вивезення зазначено ЧОТИРЬОХРАЗОВЕ прибирання кожного тижня.

 

 

На вулиці Павла Тичини, що на Цукровому заводі, трьохразове щотижневе вивезення сміття адаптувалося у трьохразове упродовж місяця.

Однозначно, що списання паливомастильних матеріалів на спецтехніку проходить регулярно і за затвердженим графіком. На папері одне, а на ділі протилежне. Сумніву нема. Та ще й тарифи піднімають, і собі зарплатню.

Апогеєм дня стало спостереження за ноу-хау від Бучацького ККП.  Однозначно, що у керівному кріслі ККП професійний водій і раціоналізатор, та й фантастична техніка у нього на балансі.  Можливо, мерське тіло передало отриманий досвід після прихованого візиту в Китай. Маленький тракторець (шассік) обгорнутий  целофаном готувався до вивозення рідких фекалій.

 

 

Після появи активістів тракторист втік, але диво-техніка залишилась. На фото чітко видно  “герметично” обладнану техніку, підручний матеріал для герметизації, а якби можна було б передати сморід із будівлі, то сторінку інтернету зразу  треба було б закрити.

 

Нагадуємо, що за неодноразове порушення санітарно-екологічних норм утримання  міста, Бучацький ККП був оштрафований, начальник ККП попереджений, але висновків ніхто не робить. Голова міста (якщо то голова, а не щось інше) не бачить розвалу комунального підприємства, не бачить порушень, не бачить нехтування прямими обов’язками своїм ставленником.  Смерть працівника, безглузді аварії технікою БККП, критичний технічний стан автопарку, антисанітарія на місці дислокації техніки….А Мосціпан стверджує, що підстав звільнення підлого немає. Результат –  Кміть Богдан надалі у своєму кріслі. А Мосціпан стверджує, що змінювати нічого не буде і просить надати можливість “добути на посаді”!