Головна Новини Маленька Софійка просить вашої допомоги

Маленька Софійка просить вашої допомоги

Маленька крихітка народилася передчасно на 25 тижні вагітності, вагою лише 690 грамів і 33 сантиметри. З перших хвилин життя донечка перебувала на апараті штучної вентиляції легень та ліках. Її стан оцінювали як вкрай важкий.

 

Особливих надій на виживання нам з дружиною ніхто не давав. Але Бог зробив чудо і ось вже 5 місяців як наша дівчика бореться за життя. Вона перенесла ряд операцій і довгий час за Софійку дихав апарат. Легені і по сьогодні залишаються її слабким місцем.

 

Софійка з мамою зараз лікується в Києві в лікарні “Охматдит”. Донечка набрала вагу 3700, посміхається, впізнає маму і дуже любить життя. Але попри всі успіхи залишається киснево залежною. Потребує щоб в її носик постійно подавався кисень. Софійка дуже хоче потрапити з лікарні додому, але не може, бо для перебування вдома потрібен дороговартісний кисневий концентратор і пульсоксиметр. Вартість яких сягає 50 тисяч гривень.

 

За пів року боротьби за життя нашої дитини фінансові можливості вичерпалися, бо ж лікування страшенно дороге. Ми дуже просимо всіх небайдужих відгукнутися на наше прохання і допомогти нам придбати необхідне обладнання.

 

Номер телефону мами Софійки 0992770262
Номер картки Приват банку: 5168 7573 0231 7104
Одержувач Молодик Сергій Іванович