Головна Новини Майже Чорнобиль: на Тернопільщині від вогню рятують ліси

Майже Чорнобиль: на Тернопільщині від вогню рятують ліси

Під час ліквідації пожеж сухої трави врятовано 12 будівель та 55 га лісонасаджень

12 квітня о 11:30 біля с. Божиків Бережанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 2,2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7 ДПРЧ Управління.

О 13:10 у с. Лозівка Підволочиського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК с. Кошляки. Під час гасіння пожежі врятовано лісопосадку на площі 5 га.

О 13:26 у с. Гарбузів Зборівського району виникла пожежа сухої трави та підстилки самосіву на відкритій території на площі 4,8 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17 ДПРЧ Управління. Під час гасіння пожежі не допущено поширення вогню на ліс площею 50 га.

О 16:30 у с. Дубенка Монастириського району виникла пожежа сухої трави та підстилки самосіву на відкритій території на площі 4,8 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 19 ДПРЧ Управління в складі двох відділень. Під час гасіння пожежі врятовано 12 господарських будівель.

О 17:53 у с. Байківці Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,03 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК с.Шляхтинці.

О 18:03 у с. Мишковичі Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3 ДПРЧ Управління.

О 20:01 у с. Висічка Борщівського району виникла пожежа сухої трави та підстилки самосіву на відкритій території на площі 0,05 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8 ДПРЧ Управління.

О 21:05 у с. Кордишів Шумського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 16 ДПРЧ Управління.

О 23:26 у с. Висічка Борщівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,002 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8 ДПРЧ Управління.

О 01:07 у с. Устя Борщівського району виникла пожежа сухої трави та самосіву на відкритій території на площі 1,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК сел. Мельниця-Подільська.