Головна Новини Майже на площі: у центрі Ланівець містяни роблять грядки

Майже на площі: у центрі Ланівець містяни роблять грядки

Все більше і більше землі в центрі Ланівець жителі райцентру захоплюють під свої грядки.

Оксана Жмака у спільноті Моя Лановеччина закликає жителів Ланівців подбати не лише про свої потреби, але й про естетику центральної частини міста”. Думки коментарторів під дописом розійшлися: одні переконані, що люди виживають, тому змушені вирощувати городину, інші ж згідні із пані Оксаною, що всьому є  межа. Адже ще донедавно на міському стадіоні випасли корів, а на плесі плавають качки і гуси, а якби цього не було, то водойма могла б послужити для відпочинку жителів міста.

“Можливо хтось знає коли на центральній площі міста землю під грядки роздавали? І якщо всім не хватило, то в районі фонтану є ще вільні землі, там також може рости картопля, часник, цибуля і навіть помідори….
Всі ми хочем жити в європейському, чистому, квітучому місті.. А не задумувались, що це залежить також і від нас з вами???
Вже декілька років дивлюсь на ці грядки в центрі міста і думаю, що наступного року зрозуміють люди і не будуть садити…. Але на жаль, ці грядки все більшу територію охоплюють….. Хоча потрібно подякувати, що не обгороджують парканами….
А цікаво було б подивитись на реакцію наших жителів, якби влада зобов’язала кожного благоустроїти свою прилеглу територію і посадити квіти?..”