Головна Новини Мав плани, був футболістом: подробиці загибелі 23-річного хлопця під Тернополем

Мав плани, був футболістом: подробиці загибелі 23-річного хлопця під Тернополем

У селі Великі Бірки, що під Тернополем 24 травня трагічно загинув 23-річний хлопець. Він потрапив під потяг. 

Тернопільські події дізнавались обставини трагедії, у якій загинув молодий чоловік. 

Був футболістом, мав плани

Відомо, що покійного звали Михайло Саїк. Він мешкав у селі Великі Бірки, де грав за місцевий футбольний клуб “Вікторія”. В Асоціації футболу Тернопільщини  інформацію уже підтвердили. Там також висловили співчуття родині покійного Михайла. 

“Світла пам’ять про нього назавжди лишиться в наших серцях. Просимо прийняти слова найщирішого співчуття у цей скорботний час. Сумуємо разом з вами. Поділяємо Ваші біль та горе. Вічна і світла пам’ять”, – повідомили там. 

Коли приїхали медики, хлопець уже був мертвим

Генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус повідомив, що трагедія сталась 24 травня о 23 годині. Саме тоді медики отримали виклик про хлопця, який потрапив під вантажний потяг. Проте вони уже нічого не змогли зробити, оскільки рани Михзайла виявились несумісні з життям. 

Поліція розслідує трагедію

У поліції повідомили, що хлопець потрапив під колеса вантажного електровоза “Жмеринка-Львів”. Водій потяга розповів, що чоловік сидів на коліях, він сигналив, намагаючись його попередити про наближення техніки, проте той не реагував. 

“Рухався електровоз зі швидкістю 50 кілометрів на годину. Проте загальмувати не встиг, оскільки перевозив чотири цистерни з пальним та 42 вагони з вугіллям”, – повідомили в поліції. 

На водія електровоза через смерть хлопця тернопільська поліція відкрила провадження. Триває слідство.