Головна Новини Літні канікули у розпалі: які ціни на дитячий відпочинок у таборах Тернопільщини...

Літні канікули у розпалі: які ціни на дитячий відпочинок у таборах Тернопільщини і не тільки

Настало довгоочікуване літо, а разом із ним питання для батьків: чим зайняти дитину? Літній табір – ось вирішення. Вибір великий: від пришкільного табору до екстремального чи морського відпочинку.

Цьогоріч у Тернополі пришкільний табір організували на базі гімназії №30 у Пронятині. Як зазначила начальниця управління освіти і науки ТМР Ольга Похиляк, фінансується він коштами батьків. Перебувають там діти у дві зміни. Це – учні різних шкіл Тернопільської громади від 1 по 7 клас, повідомляє Тернопіль 1

Зараз табір відвідують 95 дітей. В умовах карантину, зазначила дирекція, дітям щодня міряють температуру і проводять дезінфекцію приміщень.

За словами директорки Тернопільського НВК «Дошкільний навчальний щаклад – загальноосвітня школі І-ІІ ступенів №30 Оксани Ярмолик, в таборі проводять тематичні дні, конкурси, майстер-класи та змагання.

Щоденні розваги, конкурси, квести, 2-х разове харчування та доїзд додому. Коштує цей табір за 10 днів 2000 грн. І це один із найбюджетніших варіантів.

Чим відрізняється приватний табір? Розвиваючі вправи, заняття з робототехніки та конструктор лего. У цьому тернопільському таборі головне правило “навчайся граючи”. Табір має 2 локації. Загалом його відвідує 34 дитини. Про це розповіла власниця приватного дитячого табору Наталя Яковенко.

Щоденні прогулянки, розвиваючі ігри, екскурсії та обід в ресторані. Ціна такого табору за 14 днів 3000 грн.

Якщо ж ви хочете щоб ваша дитина набула навичок, як діяти у екстремальних умовах, то кращим рішенням буде табір у Волинській області. Екологічна локація, заняття спортом та трьохразове харчування. Ціна такого відпочинку за 9 днів стартує від 3-х тисяч гривень. А щоб дитина відпочила на морі в Одесі треба буде заплатити від 7 тисяч гривень за 12 днів.