Головна Новини Літнього чоловіка у Зборові впіймали на крадіжках велосипедів

Літнього чоловіка у Зборові впіймали на крадіжках велосипедів

У вчиненні крадіжок співробітники Зборівського відділення поліції підозрюють 58-річного жителя району. Зловмисник викрав залишені без нагляду в під’їздах велосипеди.
До співробітників Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя райцентру. З під’їзду багатоповерхівки, де він мешкає, в обідню пору викрали велосипед. Транспортний засіб заявник зберігав на сходовій клітці та при цьому не пристебнув його ніяким захисним тросом.
Поліцейські оперативно вийшли на слід злодія. Ним виявився 58-річний житель одного із сіл району. Правоохоронці довели причетність чоловіка ще до однієї крадіжки велосипеду, яку він вчинив з тієї ж багатоповерхівки напередодні.
Крадені транспортні засоби зловмисник зберігав за місцем свого проживання. Двоколісники у нього вилучили.
За обома  фактами розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.
Правоохоронці закликають краян подбати про безпеку своїх двоколісних транспортних засобів. Не залишайте велосипеди без нагляду в під’їздах, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях. Найкраще зберігати своє майно вдома чи у гаражі.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/zborivski-policzejski-viluchili-u-zhitelya-rajonu-dva-vikradenix-velosipedi/