Головна Новини Лісове господарство області має господаря – Ігора Яремка

Лісове господарство області має господаря – Ігора Яремка

5 травня голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час колегії представив начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Яремка. До слова, Олег Павлович протягом кількох місяців виконував обов’язки начальника облуправління.

З 9 березня по 15 квітня Державне агентство лісових ресурсів України оголосило конкурс на заміщення посади начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства. 27 квітня відбувся конкурсний відбір, на якому серед інших кандидатів Олега Павловича Яремка оголошено переможцем.
Наказом Держлісагентства України №228-к від 29 квітня 2016 року Олега Яремка призначено начальником Тернопільського ОУЛМГ і покладено обов’язки керівника облуправління з 4 травня 2016 року.
Довідка. Олег Яремко народився 27 листопада 1965 року у селі Хлиплі Мостиського району, що на Львівщині. Освіта вища. 1990 року з відзнакою закінчив Львівський сільськогосподарський інститут (тепер – Львівський національний аграрний університет) за спеціальністю «Економіст з бухгалтерського обліку», 2004 – Львівський лісотехнічний інститут (тепер – Національний лісотехнічний університет) за спеціальністю «Лісове господарство».
Майже десять років пропрацював на посаді головного бухгалтера у Самбірському держлісгоспі об’єднання «Львівліс». З 2001-2004 – головним бухгалтером об’єднання «Тернопільліс». З 2005 року – працював на посаді заступника начальника, згодом першого заступника начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства.