Головна Новини Лісники налагодили прибутковий бізнес

Лісники налагодили прибутковий бізнес

Нещодавно головний лісничий державного підприємства «Бучацьке лісове господарство» Володимир Турчак разом із начальником лісогосподарського відділу Володимиром Островським здійснили огляд теплиці Бучацького лісництва з декоративними шкільними відділеннями закритої кореневої системи та укоріненими живцями рослин.

Теплиця – з автоматизованим поливом, що дозволяє працівникам лісництва дистанційно управляти системою, відтак це спрощує роботу і допомагає вчасно доглядати за рослинами.

Всього в теплиці посаджено 5300 декоративних рослин, а це туї різних видів: золотиста, колоновидна й західна, самшит.

Вирощування укорінених живців у контейнерах оправдовує себе стовідсотково, адже рослини добре себе почувають у будь-яку пору, тож реалізація йде повним ходом не лише навесні, коли мешканці починають облагороджувати прибудинкові території, а й зараз. Разом із тим рослину можна тримати або в контейнері, або згодом, у сприятливіший період, висадити у відкритий ґрунт. «Лісництво уже реалізувало більше 250 штук самшиту, відзначає позитивний момент лісничий Бучацького лісництва Володимир Ладан, – і це незважаючи на те, що декоративний посадматеріал саме цього виду раніше не дуже користувався попитом серед населення».

Якщо вас зацікавила дана інформація і ви бажаєте придбати гарний якісний декоративний матеріал, звертайтесь до лісничого Бучацького лісництва Володимира Ладана – 097-443-59-74.