Головна Новини Ліси на Тернопільщині поки що не передаватимуть у приватні руки

Ліси на Тернопільщині поки що не передаватимуть у приватні руки

 26 вересня відбулося засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування, під час якого  заслухано звіт головного розпорядника коштів управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної державної адміністрації щодо використання коштів обласного бюджету за 8 місяців 2017 року.
Як поінформував начальник Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олег Яремко, який був присутнім на засіданні, комісія підтримала проект змін до Програми розвитку лісового господарства Тернопільщини на 2017-2021 роки. Зокрема, цьогоріч з обласного бюджету планується виділення коштів на виготовлення правовстановлюючих документів на землю в сумі 1 млн грн замість 500 тисяч, передбачених Програмою на 2017 рік.
Крім того, було заслухано звернення Громадської ради при Державному агентстві лісових ресурсів України та Громадської організації «Екоальянс» щодо недопущення приватизації чи передачі в концесію державних лісів, яке одноголосно підтримано комісією обласної ради.