Головна Новини Лікував хворих та не вберігся сам: помер 51-річний лікар з Почаєва, фото...

Лікував хворих та не вберігся сам: помер 51-річний лікар з Почаєва, фото якого було на бігбордах країни

Іван Венжинович – лікар Почаївської лікарні, який врятував чимало життів. 28 вересня  він потрапив в лікарню з діагнозом пневмонія, окрім цього у нього була підозра на коронавірусну інфекцію, зробили ПЛР-тест. Та жаль, дожити до результату тесту лікарю не судилося. Сьогодні, на 51 році життя зупинилося його серце.
Він лікував хворих, зокрема, останнім часом, на коронавірусну інфекцію, однак сам не вберігся від біди. Колеги лікаря не можуть повірити у цю втрату, всі, як один розповідають, якою пан Іван був доброю людиною та лікарем від Бога.

Незбагненна втрата! Ми всі сумуємо. На 51 році життя перестало битися серце Лікаря Венжинович Івана Федоровича….

Опубликовано Почаївська РКЛ Четверг, 1 октября 2020 г.

Як повідомляє Терміново фото лікарня Івана Венжиновича облетіло всю країну. Його зазнимкували іноземні журналісти. Навесні американське новинне агентство Associated Press опублікувало репортаж з український лікарень, в тому числі з Тернополя і Почаєва. ось так лікар і потрапив у репортаж. Це фото на стільки сподобалося, що його разом із надписом “Дякуємо за життя” розмістили на бігбордах по всій країні.
Отож, як бачимо, ситуація із поширенням коронавірусної інфекції в області щоразу набирає нових обертів. Лише за сьогодні у Кременці підтвердили 30 нових випадків недуги.
Ми щиро співчуваємо рідним, близьким та колегам лікаря Івана Венжиновича.