Головна Новини Легківка заїхала під фуру: у ДТП біля Смиківців постраждали люди

Легківка заїхала під фуру: у ДТП біля Смиківців постраждали люди

Ввечері 18 листопада неподалік аеропорту, що біля Тернополя, трапилася ДТП. Попередньо, за словами очевидців, винуватцем автопригоди є водій автомобіля марки Volkswagen Passat синього кольору. Він рухався з двома пасажирами у напрямку Тернополя, коли авто різко під’їхало під причеп вантажівки, яка перевозила кукурудзу, пише Файне місто.

Окрім цього, очевидці ДТП зазначають, що від водія було чути запах алкоголю. Чи насправді керманич на момент автопригоди перебував у нетверезому стані та що стало причиною ДТП – встановить слідство.

Медики, що виїжджали на місце ДТП зазначити наступне:

“18 листопада о 17.50 бригада швидкої виїжджала на трасу біля с. Смиківці, на місце ДТП. Автівка «Фольксваген» заїхала під фуру. Унаслідок аварії травмувалися двоє пацієнтів. 26-річного потерпілого, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню; 17-річного пацієнта, із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню”.