Головна Новини Кременчанка яка зникла у Польщі знайшлася і прямує додому

Кременчанка яка зникла у Польщі знайшлася і прямує додому

Кременчанка Олена Татаріна, котра зникла півтора місяці тому у Польщі, знайшлася. Кременець Сіті писав про історію Олени раніше. 13 грудня жінка вийшла з дому і місце її перебування було до цього часу не відомим. А вже сьогодні увечері жінка повернеться до родини у Кременець.

“Людоньки радість!!!!!! Мама знайшлася. Жива і здорова. Дякую усім хто був небайдужим. Всім хто підтримав…усім хто молився разом з нами!!!!!” Написала у Facebook Алла Татаріна вчора увечері.

А вже вранці донька Олени зателефонувала у редакцію, аби повідомити радісну звістки сім’ї Татаріних. Повідомила, що мама мала травму голови і тимчасову втрату пам’яті, а тому вийти на зв’язок не могла.

“Мені не відомі ще подробиці, знаю, що мама дуже вдарилась головою. Її підібрали на вулиці люди без постійного місця проживання, доглядали у своєму самовільному притулку, де поліція таких людей не шукає”, – повідомила Алла Татаріна.

Каже, що мати попросила телефон, коли дійшла до пам’яті, відзвонилась і от повертається додому.

“Як тільки повернеться, я більше нікуди її не відпущу, нехай сидить, бавить онучку Софійку, ми щасливі, що мама знайшлася і висловлюємо щиру вдячність усім, хто допоміг у її пошуках та був небайдужим до нашої біди”, – каже Алла.