Головна Новини Кременецькі першокласники зможуть взяти участь в педагогічному експерименті

Кременецькі першокласники зможуть взяти участь в педагогічному експерименті

школярі

НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 – ДНЗ» отримав запрошення до участі в науково-педагогічному проекті «Інтелект України».
Проект передбачає нову форму навчання для виховання інтелектуальної еліти нації. Сутність проекту полягає не в насиченні дитини академічними знаннями, а у набутті нею, перш за все, необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, самоконтролю та самооцінок, швидких реакцій, раціональної організації навчальної праці, розвитку пізнавальних процесів.
Програма не лише зберігає інтерес до навчання у дітей, але і збільшує його. Усі загальношкільні предмети адаптовано, щоб зробити навчання цікавішим.
Шановні батьки!
Якщо ви вважаєте, що ваша дитина допитлива і розумна, якщо ви пов’язуєте майбутнє своєї дитини з інтелектуальною та творчою сферою, то ця програма вас зацікавить.
Якщо ви готові та бажаєте навчати своїх дітей за програмою «Інтелект України» – НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 – ДНЗ» організує проектний клас з відповідним технічним забезпеченням і новітньою методичною підготовкою учителя.
За детальнішою інформацією можна звертатись до інтернет-ресурсуhttp://intellect-ukraine.org/ та до заступника директора НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 – ДНЗ» з навчально-виховної роботи Марченко А.В. за телефоном (097) 901-53-94.