Головна Новини Крамниця-студія найвідоміших рукотворів запрацює у Тернополі

Крамниця-студія найвідоміших рукотворів запрацює у Тернополі

Найпопулярніші майстри Тернополя та відомі митці з усіх куточків України об’єднуються, щоб ми мали змогу побачити, торкнутися, відчути і зрозуміти зміст, закладений у словах: зроблено руками, розумом і серцем.

Відтепер вироби, які принесли їх творцям популярність в Україні та світі, можна буде не лише придбати, а й навчитися створювати власноруч. Крамниця-студія запрацює у Тернополі за тиждень у самому серці міста – в престижному торговельно-відпочинковому комплексі «Артіум» і матиме назву «Палітра тепла».

У день відкриття, 12 лютого, організатори обіцяють відвідувачам приємні сюрпризи. Зокрема, розіграш подарункового сертифікату на придбання рукотворів на суму 1000 грн. Тимчасом свої роботи для представлення готують тернопільські гончарі, різьбярі, вишивальниці, лялькарі, творці виробів з бісеру, малярі, майстри новітніх технік – декупаж та фелтинг (валяння), а також відомі гості зі Львова, Рівного, Кам’янця-Подільського та Одеси. Із кожним із них буде можливість познайомитися ближче на творчих зустрічах у подальшому.

Бісер – Неоніла Чухрай
декупаж – Галина Шляхта
Міні вишивка – Забитівська Юлія
Гончарня Руслана Друка
Сергій Приймак – чинбар (Кам”янець-Подільський)