Головна Новини Користувачі Фейсбуку “ополчилися” проти фермерів Тернопілля

Користувачі Фейсбуку “ополчилися” проти фермерів Тернопілля

Тернопільська спільнота у Фейсбук вирішила провести флешмоб. Активісти та небайдужі жителі області “ополчилися” проти фермерів, котрі возять цукровий буряк, тим самим провокуючи ДТП на дорогах області.

“У мене ШОК!!
Напрямок Підваолочиськ-Волочиськ-Хмельницький … дорога бруднюща, вся в чорноземі, від вантажівок, які виїжджають з поля везучи цукровий буряк… ( буряк вивалюється з машин на той чорнозем)!!
Дорога слизька …. гірше ніж ожеледиця!!!
Перед Підволочиськом ДПТ ( а воно й не дивно) знесло машину з дороги …. труп 1 штука!
Поліції 3 машини!
Хіба не повинна хоть якась служба пильнувати таку ситуацію на дорогах ???
“, написала Наталія Стельмащук.

“Фермери продовжують проводити превенцію ДТП на Тернопільщині. А кажуть аварійність росте… с.Панталиха Теребовлянський р-н.” – написав Андрій Деркач.

Тоді активісти  оголосили про початок такого собі флешмобу. І просять усіх небайдужих ділитися відео та фото матеріалами про  труднощі на дорозі, спричинені вивозом урожаю цукрового буряку з полів.

“День перший флешмоба #буракифоревер завершився.
Чекаємо завтра нових фото та відео в ПП,вайбер,вацап. А також не забуваємо роблячи фото на місці телефонуємо 102 і повідомляємо порушення Ст. 139 КУПАП
Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, створення перешкод для руху та невжиття відповідних заходів щодо їх усунення.” – пише Юрко Кулик.