Головна Новини Конфлікт інтересів: НАЗК склало адмінпротокол на голову Тернопільської райради

Конфлікт інтересів: НАЗК склало адмінпротокол на голову Тернопільської райради

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) склало сім адміністративних протоколів, які стосуються конфлікту інтересів та невиконання законних вимог НАЗК. Серед них – протокол на голову Тернопільської районної ради Віктора Козорога. Про це йдеться на веб-сайті НАЗК.

У протоколі зазначено, що посадовець прийняв рішення про виплату самому собі матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань, а також визначив собі розмір матеріальної допомоги на оздоровлення (за частинами 1, 2 статті 172-7 КУпАП), повідомляє Суспільне.

Окрім Віктора Козорога, НАЗК склали також протоколи на заступника Міністра економіки України Олександра Грибана, заступника начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Ольгу Горб, заступника начальника управління – начальника відділу Закарпатської митниці Держмитслужби Ігоря Олійника, голову Тячівської районної ради Закарпатської області Юрія Берінде, заступника начальника управління з питань праці – начальника відділу Головного управління Держпраці в Запорізькій області Ольгу Давиденко та начальника відділу Головного управління Держпраці в Запорізькій області Олену Діліон.

Журналісти Суспільного чекають на коментар голови Тернопільської районної ради Віктора Козорога.

Анна Поперечна, за матеріалами Суспільне