Головна Новини Конфлікт у дитячому садочку ретельно вивчало управління освіти

Конфлікт у дитячому садочку ретельно вивчало управління освіти

дитячий садок Тернопіль

21 лютого 2017 року під головуванням заступника Голови Громадської ради Тернопільської ОДА І.М. Чорної відбулося засідання представників комісій з питань гуманітарної та соціальної сфер. Одним із питань порядку денного був розгляд звернень громадян, зокрема: скарга педагогічного колективу ТДНЗ №16, скарга помічника вихователя ТДНЗ №16 О.В. Сабади, скарга батьківського комітету ТДНЗ№16. Управління освіти і науки Тернопільської міської ради вражене тим, що для участі у даному засіданні не були запрошені працівники управління освіти і науки(члени комісії, яка була створена для розгляду скарги педколективу), повідомляє Тернопільський тиждень.

Звернення педагогічного колективу від 19 жовтня 2016 року було розглянуто невідкладно, безпосередньо начальником управління освіти і науки Похиляк О.П.. Проведено зустріч з колективом, дано роз’яснення з усіх питань, які піднімалися у скарзі; враховано думку колективу та проведено бесіду з керівником дошкільного закладу.

Скаргу від 02.02.2017 року, з якою колектив звернувся до начальника управління(копії були надіслані міському голові і начальнику управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації), також  розглянуто у терміни, визначені законодавством.

Враховуючи те, що дана скарга була подана повторно, розгляд її здійснювався комісійно з 14.02. по 20.02.2017 року. Звернемо увагу на деякі моменти :

–          У ході роботи комісії жодних зауважень до членів комісії не було.

–          01.03.2017 року відбулася зустріч педагогічного колективу з начальником управління та членами комісії , які проводили перевірку фактів, викладених у скарзі. В ході зустрічі з’ясовано, що члени комісії працювали демократично, відкрито.

–          Факт звернення працівників установи до лікувальних закладів щодо погіршення стану здоров’я не підтвердився.

Враховуючи вище наведені факти , наголошуємо :

1.      Працівниками  управління освіти і науки Тернопільської міської ради забезпечується виконання вимог чинного законодавства щодо вирішення проблем, з якими звертаються громадяни.

2.     Порушень термінів розгляду звернень не допускається.