Головна Новини «Контінентал Фармерз Груп» видаватиме орендну плату пайовикам з дотриманням вимог безпеки в...

«Контінентал Фармерз Груп» видаватиме орендну плату пайовикам з дотриманням вимог безпеки в умовах карантину

Сільськогосподарська Компанія «Контінентал Фармерз Груп», яка обробляє 195 тис. га у п’яти областях Західної України, розпочинає процес видачі орендної плати (паїв) за 2020 рік. Щоб мінімізувати кількість близьких контактів між людьми в період карантину, кожен пайовик має можливість отримати орендну плату від Компанії за свій пай в грошовій формі – на банківську картку. Це найбільш безпечний та зручний спосіб.

Однак, зважаючи на бажання окремих пайовиків отримати орендну плату все ж у натуральній формі (зерном), «Контінентал Фармерз Груп» не стала відмовляти людям у такій можливості. Беручи до уваги усі вірогідні ризики для здоров’я своїх пайовиків та працівників, Компанія вживатиме посилених заходів безпеки для населення під час видачі зерна та максимально інформує громади про рекомендовані правила поведінки.

А саме – з метою безпечної організації видачі орендної плати в натуральній формі «Контінентал Фармерз Груп» наполегливо просить усіх неухильно дотримуватись наступних вимог безпеки при отриманні зерна:

1. Не створювати натовпу, дотримуватись соціальної дистанції – не менше 1,5 метра.

2. У місцях, де є скупчення людей, а також безпосередньо на пункті видачі зерна обов’язково використовувати медичну маску.

3. Дезінфікувати руки дезінфектором.

4. Не заходити за червоно-білу сигнальну стрічку.

5. Для підпису документів про отримання орендної плати користуватися тільки продезінфікованими кульковими ручками, наявність яких у достатній кількості забезпечує Компанія на всіх пунктах видачі зерна. Скориставшись ручкою, поставити її у відповідний ящичок з написом «використані».

Будь ласка, поважайте себе та інших, ставтесь відповідально до вимог безпеки та будьте здорові!

З повагою

«Контінентал Фармерз Груп»