Головна Новини “Конкурсом перевізників” зацікавився головний міліціонер?

“Конкурсом перевізників” зацікавився головний міліціонер?

IPo0xarxnVkЦікаве питання було підняте на виконавчому комітеті Кременецької міської ради, а саме конкурс перевізників, що відбувався наприкінці 2014 року.

Відповідав за проведення цього конкурсу – перший заступник міського голови Петрик О.В. Як зазначив один з Кременецьких перевізників – конкурс проведений з порушеням чинного законодавства. Ці порушення полягають у відсутності під час проведення конкурсу паспортів та графіків маршрутів (які повинні бути відповідно до правил). Окрім цього, графіки маршрутів зявились через три місяці після конкурсу затверджені одноосібно міським головою Р.Ванжулою всупереч ст.30ч.10 ЗУ “Про місцеве самоврядування” (затвердження маршрутів і графіків руху місцевого пасажирського транспорту незалежно від форм власності проводиться виключно виконавчим комітетом). Одноосібне затвердження підтвердив і міський голова і секретар виконкому. В своє виправдання вони зазначили, що так робилось завжди.
Даним питанням особливо зацікавився член виконавчого комітету – начальник міліції В.Галевич, адже дані дії підпадають під дію статей 364, 366, 367 Кримінального кодексу.
Петрик знову підставив Ванжулу, а той, в свою чергу, і далі його покриває та вигороджує. Мабуть не розуміє, що відповідати буде він, а не хтось інший. І не все можна “порішати”.