Головна Новини Компанія ELEKS відкриває новий офіс у Тернополі

Компанія ELEKS відкриває новий офіс у Тернополі

15 вересня 2017 року ІТ – компанія ELEKS урочисто відкриє новий офіс у місті Тернопіль, за адресою вул. Оболоня 49, 4 поверх. З цієї нагоди відбудеться відкрита дискусія про стан та перспективи розвитку ІТ-сектору в місті.

ELEKS, який входить до 100 найкращих аутсорсингових компаній світу, стрімко розвивається, отримує нові контракти та збільшує команду, тому виникла потреба в зміні офісу. На даний момент в нашому Тернопільському осередку працює понад 100 працівників, і кількість ІТ-фахівців у компанії продовжує активно зростати.

«Тернопільський офіс Компанії ELEKS вже понад 10 років активно розвивається у нашому місті. На сьогоднішній день – ми найбільша ІТ компанія в Тернополі, як за кількістю працівників, так і за масштабом ініціатив. Стрімке зростання поставило питання просторого та сучасного офісу, який би відповідав усім вимогам та дозволив і надалі збільшувати кількість працівників та нарощувати темпи розвитку компанії. Сьогодні ми отримали такий офіс» – коментує Сергій Кутузов, керівник філії ELEKS в Тернополі.

Одразу після урочистої церемонії перерізання стрічки відбудеться відкрита дискусія на тему “Стан та перспективи розвитку ІТ галузі в Тернополі”, участь у якій візьмуть: керівники компанії ELEKS, представники мерії, ІТ Кластеру та університетів м. Тернопіль

Церемонія відкриття розпочнеться о 10.00 15 вересня 2017 року. Відкрита дискусія на тему “Стан та перспективи розвитку ІТ галузі в Тернополі ” розпочнеться о 11.15.

Адреса: ELEKS, вул. Оболоня 49, 4 поверх, м. Тернопіль

Про компанію ELEKS

ELEKS – інженерна інноваційна компанія, яка надає послуги з розробки комплексних програмних продуктів для великих гравців світового ринку в галузях фінансів, страхування, роздрібної торгівлі, транспортування, логістики та інших, серед яких компанії з рейтингу Fortune 500. Понад 900 працівників працюють у Львові, Києві, Івано-Франківську, Тернополі та Жешові, де розміщені центри розробки. З 2014 року ELEKS входить до списку топ-100 найкращих аутсорсингових компаній світу (Global Outsourcing 100) за версією міжнародної асоціації аусорсинг-професіоналів (International Association of Outsourcing Professionals). Компанія також відома успішними R&D-експериментами.

З 2014 року ELEKS є співорганізатором набільш успішної ІТ-події в Україні — конференції Lviv IT Arena, яка щороку під одним дахом збирає понад 100 спікерів з усього світу, а також понад 2,5 тисячі відвідувачів. ELEKS активно долучається до розвитку української ІТ-спільноти та підвищення рівня освіти для майбутніх ІТ-спеціалістів. З 2015 року ELEKS є партнером Бакалаврської програми з комп’ютерних наук УКУ, а також в рамках корпоративного університету ELEKS University постійно створює власні освітні проекти: навчальні програми для розробників, DevOps-спеціалістів, QA-інженерів та ін. Провідні експерти та топ-менеджери компанії є викладачами та членами Наглядової ради освітніх програм Львівської Бізнес-школи УКУ.

Більше інформації на сайті компанії: eleks.com.