Головна Новини Компанія «Креатор-Буд» стала генеральним спонсором збірної України з художньої гімнастики

Компанія «Креатор-Буд» стала генеральним спонсором збірної України з художньої гімнастики

Компанія «Креатор-Буд» стала генеральним спонсором збірної України з художньої гімнастики. 

Дитячо-юнацька спортивна школа Дерюгіних успішно працює в Києві уже 65 років. Участь України в міжнародних змаганнях, розвиток спорту та популяризація художньої гімнастики серед молоді – надзвичайно актуальні та важливі, тому наша співпраця – це ефективне і дружнє партнерство.

– Нам важливо підтримувати майбутнє України. Компанія «Креатор-Буд» пишаєтся тим, що стала генеральним спонсором збірної України з художньої гімнастики. Ми допомогаємо дитячо-юнацькій спортивній школі Дерюгіних, яка існує вже 65 років. Участь України у міжнародних змаганнях, розвиток спорту – важливі, тому це ефективне та дружнє партнерство, – повідомив засновник будівельної компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда в соціальній мережі. 

Благодійна та соціальна діяльність, допомога спортсменам, талановитій молоді, військовим, медичним та освітнім закладам, малозабезпеченим та незахищеним верствам населення – це пріоритетні напрямки, які активно підтримує підприємство Креатор-Буд за сприяння БФ Ігоря Гуди «Твори добро».

На сторінці Федерації художньої гімнастики України радісно подякували Ігою Гуді:

“Сьогодні Школа Дерюгіних здійснює мрії. Навіть у такий час, де кожен з нас мріє про мир, нас підтримують.

Хочемо висловити подяку «Креатор-Буд», компанії, якій не байдуже у ці складні часи підтримувати економіку країни та споруджувати та взводити нові проекти під час війни!

Особливо хочемо подякувати Ігорю Богдановичу Гуді за довіру та підтримку у розвитку українського спорту, особливо за те, що Ви робите для художньої гімнастики.

Також хочемо виразити свою вдячність компанії «JN Legal». Завдяки вам діти мають надію на нові перемоги. Діти тренуються та стають першими. Кожного дня, коли ми заходимо до залу, ми згадуємо саме вас, бо ви подарували нам цю безцінну можливість.

Школа Дерюгіних – це школа, де народжуються майбутні чемпіони, вона існує вже понад 65 років, вона дає надію, мрію та надихає багатьох дівчат здобувати нові перемоги для нашої країни.

Збірна команда України натхненно працює на спортивному фронті, щоб продовжувати доводити на всесвітній арені, що навіть у складні часи українці – непереможні.

Ми дякуємо за змогу працювати та разом доводити, що Україна сильна, незалежна та перемагає на усіх фронтах кожного дня”

Відео зустрічі можна переглянути ТУТ.