Головна Новини Команда тернопільських спортсменів потрапила на студентський Чемпіонат Європи з футболу

Команда тернопільських спортсменів потрапила на студентський Чемпіонат Європи з футболу

Свою вдячність за це їм висловив ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Богдан Буяк.

“Я гордий з того,що долею мені судилося очолювати той навчальний заклад #ТНПУ, вихованцям якого сьогодні судилося відстояти честь держави України у фіналі студентського Чемпіонату Європи з футболу! Я вірю в те, що Ви в змозі поборотися за перемогу! Ви наші украінські герої з Тернополя! Колись на зустрічі з Вами я сказав Вам, що прийде той час, коли треба буде постояти за честь нашої рідної України…як не дивно і суперника ми тоді спрогнозували) сьогодні настав той час, коли Ви прості, виховані, патріотично налаштовані хлопці з Файного міста можете написати нову сторінку в історії нашої держави! Пробившись у Фінал Європейського Чемпіонату Ви вже увійшли в історію, проте багатотисячний колектив Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, багатомільйонна українська нація щиро вболіває за Вас і переконливо вірить у Вашу Перемогу!!! Згадайте про тисячі Ваших ровесників, які на сході виборюють в окопах нам незалежність…Ви вже Найкращі!!! А Ми з Вами!”

Нагадаємо, сьогодні, 27 липня, у фінальному матчі чемпіонату Європи серед студентів команда Тернопільського національного педагогічного університету зустрінеться із командою Кубанського державного університету з Росії. Початок зустрічі о 19:00 за Києвом! Уболіваємо за наших!