Головна Новини Кого з тернопільських міліціонерів люстрували?

Кого з тернопільських міліціонерів люстрували?

2780Ми вже неодоразово писали як проходить люстрація в різних органах влади. Зокрема під першу хвилю очищення влади в Тернополі потрапив заступник прокурора області та двоє представників УМВС – начальник кримінальної міліції та заступник керівника слідчого відділу.
Т.в.о. керівника управління МВС відмовився називати прізвища цих людей, однак в Єдиному державному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення Закону України “Про очищення влади” є прізвища тернопільських правоохоронців, яких люстрували.
За даними мінітерства юстиції Левицький Василь Васильович заступник начальника Управління МВС України в Тернопільській області – начальник кримінальної міліції, звільнений 27.10.2014, і протягом 10 років не зможе займати певні посади.
Також звільнений в порядку «Закону про очищення влади» Боднарчук Тарас Дарійович заступник начальника слідчого управління УМВС України в Тернопільській області. Якому забронено займати посади протягом 10 років.

Нагадаємо, що з початку березна розпочнеться наступний етап “люстарції” в правоохоронних органах, який зачеить керівників віддлів, і на цьому етапі потрібно буде довести “чистоту” доходів.

люстрац мвс люстрація мвс