Головна Новини Катинський сидітиме під вартою 2 місяці якщо не знайде 2 мільйони застави

Катинський сидітиме під вартою 2 місяці якщо не знайде 2 мільйони застави

20 жовтня 2016 року Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури  Західного регіону України та обрав військовому комісару Тернопільського обласного військового комісаріату полковнику К. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням застави в розмірі 2 млн грн.

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури
Західного регіону України.

Як повідомлялося, 18 жовтня 2016 року слідчий відділ військової прокуратури Західного регіону України, військова прокуратура Тернопільського гарнізону за матеріалами та спільно із відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Тернопільській області задокументувала факт вимагання упродовж серпня-жовтня поточного року неправомірної вигоди вказаним військовослужбовцем.

Хабар у розмірі 260 тис грн призначався за сприяння у призначенні військового комісара Борщівського РВК Тернопільщини підполковника В. на посаду та нестворення перешкод у службовій діяльності. Корупціонера затримано в порядку ст. 208 КПК України під час одержання частини неправомірної вигоди у розмірі 66 тис грн.