Головна Новини Його шукали у лісах та містах: на Тернопільщині засудили вбивцю трьох людей

Його шукали у лісах та містах: на Тернопільщині засудили вбивцю трьох людей

21 вересня 2018 року поліція затримала Михайла Феськіва, на рахунку якого, підозрюють, не менше чотирьох убивств. 

Зловмисник у листопаді 2017 року вийшов з місць позбавлення волі, де він відбував п’ятнадцятирічний термін за вбивство чоловіка на Гусятинщині. І менш ніж за рік, він встиг і в рошуку побувати, і скоїти кілька вбивств.

За публічного обвинувачення прокурора Тернопільської обласної прокуратури суд призначив найсуворіше покарання у виді довічного позбавлення волі раніше судимому уродженцю м. Тернополя, обвинуваченому у вбивстві трьох людей (п. 12, 13, ч. 2 ст. 115 КК України).

Прокурор довів у суді, що обвинувачений разом із товаришем, розпиваючи спиртні напої, на початку червня 2018 року вбили 2 спільників по застіллю, а через кілька днів рецидивіст позбавив життя й співучасника злочину. Після скоєння вбивств чоловік упродовж кількох місяців переховувався у закинутих приміщеннях та лісах Тернопільщини, а коли з’явився у м. Тернополі, його затримали працівники патрульної поліції.

Вирок ще не набрав законної сили.

Нагадаємо, 7 червня підозрюваний разом зі знайомим Рудковським Андрієм, який також перебував у розшуку, а також тернополянкою та ще одним товаришем, розпивали спиртні напої. Між трьома чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Нанесення тілесних ушкоджень стали летальними для одного з тріо. Рудковський та Феськів тіло закопали у смітті на вулиці Чубинського. Після вбивства пішли далі випивати на вулицю Тарнавського. За попередньою інформацією, у квартирі перебувало шестеро осіб. І знову між підозрюваними та сусідом виник конфлікт. Останнього побили, а тіло, замотавши простинею та покривалом, спакували у поліетиленовий пакет, зв’язали з обох боків шнурівками та вивезли в закинуту будівлю на Чубинського. Рудковського та Феськіва оголосили в розшук.