Головна Новини З 26 червня через Тернопіль курсуватимуть потяги

З 26 червня через Тернопіль курсуватимуть потяги

На власній сторінці у Фейсбук в.о. голови правліня ПАТ “Укрзаліниця” Іван Юрик повідомив, що починаючи з 26 червня, відновлюють роботу чотири потяги з Києва та Одеси до Львова.

Так, з 26 червня знову курсуватимуть потяги – №743/744 “Дарниця, Київ – Львів” (Інтерсіті), №715/716 “Київ-Львів” (Інтерсіті) та №91/92 “Київ-Львів” та №12/11 “Львів-Одеса”.

“Нарешті додаємо до списку поїздів львівський напрямок. Від 26 червня відновлюємо рейси Інтерсіті+ та нічних поїздів до Львова. Купити квитки можна буде вже сьогодні після 11-ї години.
Відзавтра поновлюємо і приміський рух Львівщини. Перелік 18 електричок дивіться на сайті регіональної філії.

Щодо ситуації на Прикарпатті – на даний момент через погодні умови Укрзалізниця припиняє курсування 4 приміських поїздів сьогодні, і ще трьох завтра.

Бережіть себе і дотримуйтесь всіх рекомендацій для поїздок, – написав Іван Юрик”.

Дані поїзди курсуватимуть і через залізничну станцію “Тернопіль”, правда поки що невідомо які з них будуть зупинятися і в які години

У довідці залізничного вокзалу нам повідомили, що поки що у них немає продажу квитків на поїзд “Львів-Одеса” з Тернополя, хоча зі Львова уже квитки можна купити на цей потяг на 26 червня.

Є квитки на потяг інтерсіті “Київ – Львів” на 26 червня з Києва до Тернополя. Потяг відправляється з Києва о 6.50 ранку, а прибуває о 12.12 годині у Тернопіль 26 червня.

Крім того, нам повідомили, що з 4 липня  через Тернопіль буде відновлено потяг – “Ужгород Київ”.

Детальніше про графік руху поїздів через залізничну станцію “Тернопіль” читайте згодом, – пише сайт “Тернополяни